Een strategie die werkt

Een groot project, zoals het uitzetten van een doeltreffende marketingcampagne, verdient een goede marketingstrategie en een duidelijk plan van aanpak. Strategie is de sleutel tot succes van elke onderneming. Een duidelijke omschrijving van de missie, de visie en het doelpubliek zijn onontbeerlijk en de basis voor geslaagde marketingacties. Comfymar helpt graag bij het neerzetten van een doordachte marketingstrategie met maximaal rendement.

Een creatief concept dat opvalt

Een geslaagde reclamecampagne is niet alleen goed onderbouwd, maar moet ook leuk en opvallend zijn. Trek de aandacht met een opvallend concept. Met een krachtig concept brengen we je product of dienst in beeld.

Een doeltreffende omnichannel campagne

Dankzij onze full-service aanpak zorgen we ervoor dat je boodschap en beleving via elk communicatiekanaal (on- of offline) wordt verspreid. Benieuwd hoe we je omnichannel campagne uitwerken? Dan tekenen we dat graag voor je uit. 

Een fris logo zet je in één oogopslag correct in de markt

We streven samen met jou naar een uniek en duurzaam merk dankzij een sterk logo. Het juiste logo maakt je bedrijf in één oogopslag herkenbaar. Laat je logo ontwerpen door Comfymar. Wij staan garant voor tijdloze en eenvoudige ontwerpen zonder franjes. 

Een stijlvolle huisstijl voor je professionele uitstraling

Uw huisstijl speelt een belangrijke rol bij het imago dat je wilt uitstralen. Je wilt een imago dat past bij je bedrijf en dat een positieve indruk maakt bij je doelgroep. Een professionele visuele identiteit wekt vertrouwen bij je klant en verhoogt ook de geloofwaardigheid.

Een pakkende tekst die overtuigt

Teksten en communicatie zijn pas doeltreffend als ze gelezen worden én overtuigen. We schrijven wervende teksten die je potentiële klant capteert en actie doet ondernemen. Heb je nood aan straffe teksten die jouw doelklant overtuigen dat jij de ideale partner voor ze bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere tekst kan je bij ons terecht. De kracht is bij Comfymar aan het woord. 

Fotografie die in het oog springt

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden zegt men. Goede, originele foto’s van je bedrijf, product,of dienst zijn onmiskenbaar een meerwaarde om je doelklant te triggeren en resoluut voor jou te doen kiezen. Comfymar zorgt voor DE foto’s met dat beetje meer.

Een blitse brochure voor de hongerige klanten

Comfymar schenkt veel aandacht aan het ontwerp van een goede brochure. We gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in je campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere brochure denken we na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, indeling en inhoud. 

Een belettering met ongeziene zichtbaarheid

Jouw beletterde bedrijfswagen is jouw mobiel visitekaartje. Hoe vaak ben je niet onderweg? Maak hier gebruik van door belettering op je wagen te plaatsen. Je zorgt voor herkenbaarheid bij je bestaande klanten en nieuwsgierigheid bij potentiële klanten. Geef je bedrijf zichtbaarheid in het straatbeeld.

Aansprekende in- en outdoor signalisatie

Jouw boodschap kan uitgewerkt worden op een brede waaier van ‘dragers’. Denk aan gevelbanieren, accentmuren, vlaggenmasten, een lichtbak met je logo… Wij ontwerpen een aantrekkelijke signalisatie (in- of outdoor) die past bij je bedrijf. Zo kleden we je onderneming volledig in.

Veelzeggende verpakking

Wij blazen leven in je verpakking. We geven het een ziel, maar ook vorm, kleur, karakter. Een verpakking moet spreken, ze moet herkenbaar zijn, maar ook overzichtelijk, informatief en visueel.

Doeltreffende media-advertenties

Waar adverteer je het best? In vaktijdschriften? Op Facebook? Of toch eerder met een bus-aan-bus bedeling? Bij Comfymar hebben we met de nodige ervaring in huis om een doordacht mediaplan op te maken. Wij zorgen voor meer resultaat en garanderen je een efficiënte besteding van je marketingbudget.

Drukwerk op hoog niveau

Drukwerk blijft een uitgelezen kans om je in het digitale tijdperk van je concurrenten te onderscheiden. Het is nog steeds heel effectief en onmisbaar in je communicatie. Elk bedrijf is uniek en daar hoort exclusief drukwerk bij. Je kan bij Comfymar rekenen op hoog kwalitatief drukwerk dat opvalt. 

De kracht van een website

Zorg dat je een goede eerste indruk nalaat bij je bezoekers met een in het oog springend webdesign. Wij maken voor jou niet alleen een professioneel ogende website, maar bovendien een website die hoog scoort in de zoekresultaten. Volledig responsive, conversiegericht, op maat gemaakt en met custom plug-ins en modules. 

Meer traffic en omzet dankzij gerichte social media

Wil je meer winst, omzet en nieuwe klanten dankzij social media marketing? Heb je hulp nodig met het inzetten van social media binnen je bedrijf? Bij Comfymar laten we je alle mogelijkheden zien tijdens een verkennend gesprek.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×